Diensten

We fit a cobot into your factory

Bij interesse voor één van onze cobots komen wij graag persoonlijk kennis met u maken. Tijdens een bezoek bij u op locatie bekijken we samen de mogelijkheden. Dit vertalen wij tot een concreet advies inclusief prijsindicatie.

Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag met het (waar nodig) op maat maken, vervaardigen en bestellen van de juiste onderdelen en componenten. Als de cobot compleet is laten we deze altijd een testfase doorlopen. Als dit naar behoren verloopt leveren, installeren en programmeren we de cobot bij u op locatie.

Na oplevering geven wij altijd een operators training zodat uw werknemers op de hoogte zijn van de vele mogelijkheden en bekend raken met de cobot. Indien gewenst bieden we ook onderhoud en extra ondersteuning zoals bijvoorbeeld extra trainingen. Dit bieden we op maat aan, mocht u hier interesse in hebben gaan we graag eens met u rond de tafel.

Cobot Huren

Naast het leveren van cobots bieden we u bij The Cobot Factory ook de mogelijkheid aan om een cobot te huren. Dit kan uitkomst bieden als uw bedrijf nog niet toe is aan een investering, er een cobot benodigd is voor een specifiek project of als u een test wil doen alvorens u overgaat tot een aankoop. Dit laatste wordt veelal toegepast om vertrouwen te krijgen in de werking van de cobot en zijn veelzijdige mogelijkheden. Dit zijn altijd projecten op maat waarbij we de mogelijkheden graag per project bespreken.

Werk uitbesteden

We can do the cobot work for you

Heeft u seriematig productiewerk omtrent een bewerking waar u zich normaal gesproken niet veel in begeeft? Heeft u een onderdeel binnen een project waar u compleet ontzorgt wil worden? Of is er seriematig productiewerk wat door uw werknemers als eentonig wordt ervaren? Dan biedt The Cobot Factory de uitkomst om u dit werk uit handen te nemen. In dit geval zet u ons, en dus onze cobots, als “werknemer” in om uw serie te verwerken. Dit kan interessant zijn bij diverse werkzaamheden zoals bijvoorbeeld tappen of lassen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en diensten, ook het ‘’pay-per-part’’ model behoort tot de mogelijkheden.