UR5e

voor middelzware toepassingen

De UR5e is een lichtgewicht industriële robot welke op de markt is gebracht voor middelzware toepassingen tot 5 kg. Flexibiliteit en een groot aanpassingsvermogen stonden voorop bij de realisatie van de UR5e.

De UR5e is een cobot die met uw bedrijf mee kan groeien. Blijf concurrenten altijd een stapje voor en kies voor een goede productkwaliteit en hoge productiviteit. De UR5e heeft een intuïtieve programmering, is veelzijdig in gebruik en heeft een eindeloze lijst van mogelijkheden voor add-ons. Hierdoor is het een aanvulling op de productie, ongeacht de branche waarin u actief bent, de grootte van uw bedrijf of de aard van uw product.

We fit a cobot into your factory

De lichte, flexibele industriële robotarm is perfect inzetbaar voor het automatiseren van terugkerende of gevaarlijke taken met draagvermogens tot 5 kg. Met een werkbereik tot 850 mm kan de UR5e vele taken aan waardoor uw werknemers meer tijd hebben om een meerwaarde te leveren aan andere onderdelen binnen de productie.

Kies voor een eenvoudig te programmeren cobot die snel op te stellen is en profiteer tevens van de supersnelle terugverdientijd van dit type cobot.

  • BEREIK – 850 mm
  • DRAAGVERMOGEN – 5 kg
  • VOETAFDRUK – Ø149 mm
  • GEWICHT – 20.6 kg

Interesse in de UR5e?

Neem dan vrijblijvend contact op met The Cobot Factory en stuur een e-mail naar info@thecobotfactory.nl. We vertellen u graag meer over de vele uiteenlopende mogelijkheden. Benieuwd naar onze overige cobots? Bekijk dan ons product overzicht!