UR3e

tafelrobot

De UR3e is een lichte, compacte, collaboratieve industriële robot en daarmee perfect geschikt voor tafeltoepassingen. De kleine voetafdruk draagt eraan bij om deze cobot direct in machines of andere kleine werkruimten in te bouwen. Deze cobot weegt slechts 11 kg en heeft een payload van 3 kg. De oneindige rotatievrijheid van het eindgewricht maakt hem zeer geschikt voor lichte assemblagetaken en geautomatiseerde schroef toepassingen.

We fit a cobot into your factory

De UR3e collaboratieve robot is een ideale assistent tijdens assemblage-, lijm- en schroeftoepassingen welke een uniforme productkwaliteit vereisen. Deze cobot kan ook in een afzonderlijk werkstation op tafel worden gebruikt voor de pick & place en de assemblage in geoptimaliseerde productielijnen. Door de compacte vorm en de eenvoudige programmering is het eenvoudig om hem tussen verschillende taken te laten schakelen en zo aan de veranderende productiebehoeften te voldoen. Dit leidt tot lage eigendomskosten en een uiterst snelle terugverdientijd. Deze unieke kenmerken maken deze cobot de meest flexibele, lichtgewicht, collaboratieve tafelrobot op de markt.

  • BEREIK – 500 mm

  • DRAAGVERMOGEN – 3 kg

  • VOETAFDRUK – Ø128 mm

  • GEWICHT – 11.2 kg

Interesse in de UR3e?

Neem dan vrijblijvend contact op met The Cobot Factory en stuur een e-mail naar info@thecobotfactory.nl. We vertellen u graag meer over de vele uiteenlopende mogelijkheden. Benieuwd naar onze overige cobots? Bekijk dan ons productoverzicht!