UR30

Next generation

Om te voldoen aan de groeiende marktvraag naar cobots met hogere payloads is de UR30 toegevoegd aan het product portfolio. Zoals de naam al doet vermoeden kan deze cobot 30kg tillen over zijn volledige bereik. Dat maakt deze cobot ideaal inzetbaar om fysieke werkzaamheden van personeel te verlichten.
Bovendien kan een dubbele grijper nu ook worden ingezet bij zwaardere producten. Een dubbele grijper zorgt ervoor dat de cyclustijd bij bijvoorbeeld machine beladingen kan worden verkort.

We fit a cobot into your factory

De UR20 is helemaal opnieuw gedefinieerd. Met een bereik van 1300 mm en een payload van 20 kg kan de volgende generatie cobots meer taken aan en zijn ze geschikt voor meer toepassingen. De UR30 is de eerste cobot van deze “next generation” en naast alle upgrades profiteert u nog steeds van de kenmerkende eigenschappen die u al gewend was; veelzijdigheid, eenvoudig in gebruik en beperkte footprints.

  • BEREIK – 1300 mm
  • DRAAGVERMOGEN – 30 kg
  • VOETAFDRUK – Ø245 mm

  • GEWICHT – 63,5 kg

Interesse in de UR30?

Neem dan vrijblijvend contact op met The Cobot Factory en stuur een e-mail naar info@thecobotfactory.nl. We vertellen u graag meer over de vele uiteenlopende mogelijkheden. Benieuwd naar onze overige cobots? Bekijk dan ons product overzicht.